top of page

Print service op handgeschept papier

Bijgewerkt op: 11 apr. 2023

Bestel je ontwerpen gedrukt op ons handgeschept papier. U hoeft niet eerst het papier te bestellen en vervolgens naar uw drukker te sturen en te goochelen tussen twee leveranciers, wij kunnen beide voor u regelen. Zwart en full colour.

Als u een kaartmaker of kunstenaar bent en uw ontwerpen op ons handgeschept papier wilt laten drukken, hoeft u niet verder te zoeken. We zijn meer dan blij om het voor u te doen. Als u zich nog niet heeft aangemeld voor ons partnerprogramma, raad ik u aan dat te doen. Het is gratis en we mailen je onze brochure met al onze kleuren, papiervormen en formaten en een volumekorting op papier en bedrukt papier. U krijgt ook volledige toegang tot afbeeldingen voor het maken van papier, blanco flat-lays en blanco vellen in verschillende kleuren en maten om uw eigen digitale mockups te maken. Dit is een goede manier om uw eigen ontwerp te presenteren aan klanten of om uw ontwerp op uw website te presenteren. Last but not least krijg je gratis verzending vanaf 100 euro bij bestelling. Hier zijn enkele bijzonderheden die goed zijn om te weten wanneer u uw ontwerp door ons wilt laten bedrukken: - Het kleinste formaat dat we kunnen bedrukken is A6. Als je iets kleiners wilt, zoals een plaatskaart, raden we aan om meerdere plaatskaarten op A6 of B6 te ontwerpen en het papier te breken met de volgende methode: https://www.thepapermakers.nl/post/how-to-break-handmade- papier - Het grootste formaat dat we kunnen bedrukken is A4 - De marge rond de randen van het papier is 0,5cm. - Wij printen niet wit - Gelieve uw ontwerp aan te leveren via e-mail in PDF-Print. Zorg ervoor dat je ontwerp de juiste maat heeft. Al onze papierformaten vind je hier https://www.thepapermakers.nl/sizeguide - We knippen, wikkelen, vouwen, breken of doen niets anders met het papier. Wij maken het en drukken het af. De rest is aan jou! - Het is niet mogelijk om handgemaakte enveloppen te bedrukken. We zouden echter graag een kalligraaf aanbevelen. - Wij zorgen altijd voor een digitale drukproef die u per e-mail wordt toegestuurd. Alle extra bewijzen (wanneer er wijzigingen nodig zijn) worden extra in rekening gebracht. Dit zijn de normale kosten van een bedrukt vel. We veranderen niets aan uw ontwerp. Als er wijzigingen nodig zijn, kunt u ons een aangepast ontwerp sturen. - Het is ook mogelijk om een ​​real-life proof te bestellen, bijvoorbeeld voor een klant. De kosten hiervoor bedragen 7,50 excl. Verzenden.


- Hou er rekening mee dat ieder vel echt handgeschept is en dat ieder velletje weer anders is. Als je een ontwerp hebt dat moet worden afgedrukt, kun je me een e-mail sturen met: - Jouw ontwerp - Het papierformaat - De papierkleur - Het aantal afdrukken dat u nodig heeft - Het aantal enveloppen (indien nodig) Ik stuur u vrijblijvend een offerte. Bij goedkeuring stuur ik een aanbetaling van 20%. Ik begin dan met het maken van het papier en print wanneer het papier klaar is of wanneer je het wilt laten drukken (bijvoorbeeld bij een geboortekaartje). Wij sturen u uw ontwerp binnen 1 week toe. De rest van de factuur wordt voldaan bij levering.
200 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page