top of page

Handgeschept papier b2b voor bedrijven

Wilt u voor uw bedrijf papier B2b inkopen dan is dit zeker een mogelijkheid. We kunnen het papier in grote hoeveelheden maken. We kunnen het pakket ook naar uw wens ontwerpen en het papier inpakken zoals u dat wilt.

Of u nu een kantoorboekhandel, eigenaar van een papierwinkel of kunstenaar bent. Aarzel niet om persoonlijk contact met mij op te nemen om te kijken wat wij voor uw bedrijf met handgeschept papier kunnen betekenen. Als u eerst wat informatie wilt ontvangen, lig ik u op de rug om u aan te melden voor ons partnerprogramma. Dit is gemaakt voor bedrijfs- en b2b-verkopen.

Lees er alles overhier. 

 

Als je meer wilt weten over The Papermakers, kijk dan op onzeStartpagina.

Handmade paper b2b for companies.jpg

Partnerprogramma

Als u handgeschept papier voor uw bedrijf wilt kopen, kunt u zich aanmelden voor onzepartnerprogramma

Binnen 24 uur ontvang je een folder met al onze kleuren, maten en kortingen voor ondernemers. Als je wilt, kun je ook contact met mij opnemen. Zie onzecontact pagina.

Ik help je graag persoonlijk

Afdrukservice

We bieden ook een printservice aan. Als je nog twijfelt om met handgeschept papier te werken, raden we je aan om een aantal van je ontwerpen door ons op handgeschept papier te laten drukken. Mail ons uw ontwerp en wij printen het voor u.

lees er alles over in onze blogpost over

printservice op handgeschept papier 

Handmade paper b2b for complanies.JPG
Handmade papwer b2b for companies.JPG

Afdrukken op handgeschept papier

Als u een eigen bedrijf heeft, kunt u waarde toevoegen aan uw bedrijf door producten aan te bieden op handgeschept papier. Afdrukken op ons handgeschept papier is mogelijk, maar we raden aan om de blog die we erover hebben geschreven te lezen voordat je het probeert, zodat je alle inns en outs kent. Lees alles overafdrukken op handgeschept papier hier.

bottom of page