top of page
IMG_9415.JPG

Een bundel die je creativiteit laat stromen! 

Trakteer uzelf op een maandelijkse bundel van vreugde en creativiteit. Of beter nog, geef het iemand cadeau! 

Of een maandelijks papieren abonnement is een pakket van  handgemaakte vellen papier in verschillende maten, vormen, kleuren en soorten

. Elke maand heeft een thema en het pakket bevat een creatieve uitdaging en links naar handige tutorials met het thema van die maand. Kies gewoon je plan en laat je creativiteit stromen! 

Hoe werkt het?

Eye

Kies je abonnement

Bekijk de plannen die we aanbieden en kies je favoriet. Alle plannen krijgen dezelfde creatieve tutorials en tips, maar het formaat en de hoeveelheid papier verschilt per plan. u wordt maandelijks gefactureerd.

Pencil

Abonneren

Wanneer u zich abonneert, maakt u uw persoonlijke login aan. Wij vragen de betaling voor de eerste maand. Daarna ontvang je een maandelijkse betaallink. Met uw persoonlijke login heeft u te allen tijde toegang tot uw account om uw abonnement in te zien, te wijzigen of op te zeggen.

Envelope

Wees creatief!

Je ontvangt je pakket aan het einde

van elke maand. We sturen dit op in een doos die in je brievenbus past, dus je hoeft niet thuis te blijven om dit bundeltje geluk in ontvangst te nemen, maar we nemen het je niet kwalijk ;-).

Meisje met telefoon

Wijzigen of annuleren 
jouw plan wanneer dan ook
en waar je maar wilt, met je persoonlijke login

bottom of page