top of page
IMG_9399.JPG

ONS VERHAAL

Ik ben een papiermaker. papierliefhebber in hart en nieren en een beetje papier verslaafd. Oorspronkelijk werkte ik in de horeca. Maar toen corona ons en de horeca trof, zat ik zonder werk thuis na te denken over wat we eigenlijk zouden willen doen. Het ging van iets creatiefs naar schilderen met aquarellen. Omdat het veel oefening kost om goed te worden in schilderen en veel verf mengt en uitprobeert op kladpapier, begon ik me schuldig te voelen over de hoeveelheid papier die ik verspilde. maar het goede nieuws is! Papier is gemakkelijk te recyclen. Ik begon papier te maken en had zoveel plezier bij het maken van dit nieuwe product dat we besloten het online te gaan verkopen. 

De papiermakers werden geboren! 

Al onze papieren zijn handgemaakt in onze studio met handgeschepte gerafelde randen. Geen enkel papier is hetzelfde, en daar houden we van. Wij geloven dat het ons papier authenticiteit en karakter geeft. 

Een leuk weetje, ik ben begonnen met het maken van papier in our huiskamer. Dat was met vallen en opstaan. In het allereerste begin legde ik het vers geschepte papier op dienbladen en liet mijn man en broer op de dienbladen staan om ze aan te drukken. Daarom noemde ik het bedrijf de Papermaker(s)

zoals in meerdere mensen.

Op dit moment ben ik alleen in mijn mooie studio met twee verdiepingen die al die vellen maak. 

Ik hou er gewoon van om alle dingen op papier te zien en met het maandelijkse papierabonnement hoop ik je te inspireren en hoop ik door jou geïnspireerd te worden om nieuwe manieren en producten voor het maken van papier te blijven creëren en ontdekken. Als je vragen, vragen en ideeën hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik hou ervan om persoonlijk contact te houden. 

Aline 

HOE HET GEMAAKT IS

bottom of page